Cim zdrave sladit

0
Rate this post

S čím přinést vajíčka na stůl?

Stejně jako brambory? Je správné www zapracovávat zeleninu stejně jako sýry? Výběr zdravých potravin je základním předpisem pro dobré stravování, ale to nestačí… Pochopení vítězných směsí potravin je stejně důležité, možná mnohem více!

Obvykle si myslíme, že okrádat se o nejtučnější a také nejkaloričtější jídla je pro udržení postavy a udržení se ve zdraví a kondici, zvláště několik měsíců před oblékáním do bikin.

Pokud se však jedná o výživu, zásadou není skončit na povrchu: přesně rozpoznat, jak vzájemně potraviny taktickým způsobem začlenit, je skutečným trikem, jak přijmout plán zdravé a vyvážené stravy legitimní 365 dní v roce. i bez kontraindikací.

Existují směsi vítězných jídel a také dobré metody přípravy pokrmů

Které je třeba upřednostnit při plánování vašeho dietního režimu. Je potřeba vzít v úvahu každé jídlo jako celek, protože ten samý recept může mít cenné nebo ve skutečnosti nebezpečné výsledky na základě toho, s čím se konzumuje (ať už u sebe, těsně před nebo bezprostředně po ).

Stručně řečeno: dát si svačinku neznamená držet dietu a jakmile si zapamatujete ABC párů pro vyváženou stravu, můžete se natrvalo rozloučit s konečnými omezenými dietními režimy.

Jak sladit potraviny: špatné návyky

Rutinní pohyby, které souvisejí s přípravou snídaně, oběda i večeře, mohou člověka svést z omylu. Kolik špatných návyků denně opakujeme, aniž bychom si to uvědomovali? Zde jsou některé nesprávné kombinace potravin, které krmí ložiska a také málo dalšího.

Nepřidávejte leštěné sacharidy mezi sebou

Když dáte dohromady hodně potravin s vysokým glykemickým indexem, aktivujete chutě a vyzvete vás, abyste jedli více v následujícím jídle. Ergo: těstoviny, rýže, chléb a také brambory by měly být udržovány v bezpečné vzdálenosti od sebe.

Nemíchejte různé proteiny

Kombinace mnoha druhů různých proteinů mezi sebou je přenos, kterému je třeba zabránit. Trávení je obtížné kvůli tomu, že každý protein má své vlastní vlastnosti a je postaráno o použití různých enzymů. Nikdy nedoporučovaná jídla a mísy na bázi vajec a také lososa (sbohem avokádový pozdrav!) nebo studených řezů a sýrů.

Po jídle nejezte sýr

Nemíchejte různé proteinyVýznamný zvyk odolává, primární příklad špatného párování jídla. Sýr na konci jídla zatěžuje ledviny, protože tlačí, aby absorboval ještě více bílkovin a také tuků, než je nutné. Místo toho by se o něm mělo uvažovat jako o druhém tréninkovém kurzu, který bude doplněn zeleninovou přílohou, na rozdíl od masa, ryb nebo vajec.

Nenabízejte ovoce jako dezert

  • Kolikrát jste to udělali s pocitem hrdinství, že jste dali přednost zdravému a vyváženému ovoci před sladkostí?
  • Problém: ovoce se musí jíst mimo pokrmy, aby nezatěžovalo trávení jídla další náplní vlákniny. Pokud nejste typ svačiny, snězte ji těsně předtím, abyste zvýšili pocit sytosti a jezte mnohem méně.

Nedělejte ovocný salát s tím, co máte doma

Kyselé ovoce (citrusy, ananas, kiwi) by se nemělo kombinovat s příjemným ovocem (banány, fíky, švestky). Z toho důvodu by při přípravě ovocného salátu na pamlsek bylo jistě lepší zvolit: buď sladký ovocný salát, nebo kyselý ovocný salát.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here